İnstagram takipçi hakkında

İnstagram ilk ünlü bir marka telefon için yapılmış ücretsiz fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme uygulaması.tabi artık instagram’ı android olan cihazlazlarda’da kullanılmaktadır insanlar kendi günlük yaşamlarının fotoğraflarını  instagramda paylaşarak instagram’da takipçi sayılarında büyük bir artış olmuştur.

İnstagram’ın kurucuları Kavin systrom , ve mika krieger isimli kişilerdir.
İnstagram telefonunuz ile önce bir fotoğraf çekersiniz daha sonra bu çektiğiniz fotoğrafı ister instagramuygulaması ile düzenleyerek paylaşabilir isterseniz olduğu gibi instagramda paylaşabilirsiniz.
İnstagram okadar çok sevildi ki dünya genelinde 27milyon kullanıcısı bulunmaktadır.
Bu uygulama ile , yani instagram ile çekilen en kötü resim dahi instagram uygulamasında birkaç düzenleme yaptıktan sonra adeta ünlü bir fotoğraf sanatçısının elinden photoshop programının elinden çıkmış gibi olacak.
 

Peki İnstagram’ı nasıl kullanabilirim

İnstagram’ı öncelikle iphone veya ipod marka cihazınıza indirin bu uygulamayı
İnstagram uygulamasını cihazınıza indirip kurduktan sonra kullanıcı adı , ve şifre oluşturmalısınız paylaş bölümünden ister fotoğraf çekimi yapın , isterseniz de telefonunuzda bulunan her hangi bir fotoğrafı seçerek paylaşabilirsiniz Instagram’da. Ama tabi cihazınızda daha önceden çekilmiş bir fotoğrafı kullanacak olur iseniz düzenleme yapmanız gerekebilir çünkü instagram uygulaması ile çekilmiş fotoğraflar kare şeklindedir instagram uygulaması özelliklerini biraz daha açacak olur isek fotoğrafınızı çektikten sonra beğendiğiniz arzuladığınız bir efekti uygulayabilir , seçeceğiniz efek ile ister resminizin bir bölümünü bulanıklaştırabilir isterseniz de küçültebilirsiniz.
Çektiğiniz fotoğrafınıza bir isim verin ve resmi çektiğiniz yeri belirleyin.
En son olarak ta done tuşuna basarak işleminizi sonlandırarak , artık fotoğrafınız instagram da ve diğer sosyal ağlarda görüntülenebilecektir.
 
instagram takipçi kasma
Instagram takipçi kasma ve Instagram takipçi arttırma artık hepimizin durmadan öğrenmeye çalışacağı ve doğru, güvenilir takipçi Kitlesini satın alabilmek, yada ücretsiz ama güvenilir takipçilerinizi kazanabilecek yerleri aramamız için kullanacağınız kelimeler. Şimdi bu yazımda  sizlere gerçekte size hem uzun yoldan nasıl takipçi kitlenizi arttıracağınızı  ve de kolay yoldan nasıl takipçilerinizin sayısını artırabileceğinizi anlata cam.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki size tavsiyem kesinlikle çektiğiniz her fotoğrafı paylaşmayalım. Fotoğraflarınız size ait olsun ama çok beğenilmiş fotoğraflardan ilham alın. Ne’de kesinlik’ile fotoğraflarınızı biriktirerek atmayınız. Belirli bir zaman zarfına bölerek paylaşın. Çünkü toplu  fotoğraf paylaşınca aynı anda  çoğu fotoğrafın aralarda kaybolacağından emin olabilir ve sizlerde İnstagram’a tamamen hakim olduktan sonra anlayacaksınız bu bölümde ne anlatmak ne demek istediğimi. Hepsinin beğenilmesi için kesin belli bir düzenlemeyle  resimcilerinizi paylaşalım.
Kesinlikle ve kesinlikle  fotoğraflarınız popüler hashtagler’den faydalanın. Bu hashtagleri bulmak için sizin için derlediğimiz bu makalemize göz atın. Kategori Halinde Popüler Etiketler ve Instagram’da En Popüler 100 Etiket Genel Bu iki makalemizden fotoğrafınıza uygun olacak hashtagleri seçerek fotoğrafınızı paylaşma anınızda kesin kullanın. Ama unutmayın ki maksimum 30 Etiketleme yapabiliyorsunuz.
Fotoğraflarınızı paylaşırken unutmamanız gereken bir diğer özellik lokasyonunuzu girmek. Lokasyonunuzu fotoğrafınıza eklemek resimlerinizi kategorilere ayırma etmenin diğer bir yolu da düşünebilirsiniz .İnstagram’ın lokasyon bazlı etiketlememden faydalanın. Daha önce etiketlenmiş bir yerde yeni bir resim çekildiği zaman o yerde etiketlenen diğer resimleri görmek mümkün olduğu için siz de bulunduğunuz noktayı etiketleyin.
düzenleme uygulamasına bu bölüme göz atıp buradaki fotoğraf düzenleme uygulamalarından yararlanarak fotoğraflarınızı en iyi hale getirin  Ve fotoğrafınızı daha ilgi çekici bir hale getirin.
Tabi ki bu kadar işle uğraşıp takipçi sayınız artmaya da bilir. Bu işin garantisi yok. Fakat kesinlikle sabırlı olursanız başarı elde edebilirsiniz. Sadece biraz uzun sürecektir. Fakat tabi ki bu zamanın uzunluğu sizi rahatsız ediyorsa farklı ve hızlı yöntemlerde deneyebilirsiniz.
Burada vereceğimiz linklerden üçretsiz olarak takipçi arttırabilirsiniz.



Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

1 yorum:

  1. Titanium Fitness and Fitness App by NetEnt - iTomeGames
    Get apple watch 6 titanium access to top-notch fitness apps, such as titanium wheels Fitbit and NetEnt, that titanium max trimmer meet your requirements for titanium granite countertops the app and experience a 토토 사이트 personalized experience

    YanıtlaSil