Son hedef türkiye

Evangelistlerin son hedefi Türkiye..


Kurtoğlu  yeni bir dünya düzeninden bahseden küresel güçlerin son fethedecekleri ülkenin Türkiye olacağını vurguladı. Kurtoğlu " Yeni dünya düzeninde son fethedilecek ülkenin adı Edom'dur. Hepimizin kanını donduracak şey şudur. Edom bin yıldır yaşadığımız topraklar, vatanımız yani Anadolu'dur" dedi.
Koskoca bir ülkenin politikasını işte bu gizli güçlerin belirlediğini vurgulayan Doç. Dr. Kurtoğlu, "Neden Türkiye? Çünkü Tanrının yürüdüğü topraklar olarak nitelendirdikleri yer Anadolu'dur" dedi. Ayrıca Kurtoğlu, İlk bilinen Evangelist'in ABD Başkanı Jimmy Carter olduğunu, ardından Ronald Reagan, George W. Bush'un da birer evangelist olduğunu söyledi. Kurtoğlu, yaklaşık 315 milyon ABD nüfusunun 144 milyonunu bunlar oluşturuyor diye konuştu.
ASALA, uluslararası istihbarat operasyonudur.
ABD’deyken bir öğretim görevlisinin eşi direkt olarak bana,
“Hocam siz ASALA’nın hakikaten terör örgütü olduğunu mu düşünüyorsunuz?” diye sordu.
 Ben de evet dedim.
O da şöyle dedi: ASALA, Türkiye’ye yönelik uluslararası istihbarat güçlerinin operasyonudur. Dikkat edin ASALA’nın şehit ettiği diplomatlara dikkat edin. Dışişleri Bakanlığı’nda iki ana omurga vardır. Katledilen diplomatların büyük çoğunluğunun Türk soyundan olması tesadüf mü? Bunu bana orada söylediler
Bu güç savaşı kimler arasında geçiyor?
Dünyada üç ana güç odağı olduğunu belirten  Kurtoğlu, “Birincisi Evanjelist Siyonist odak. İkincisi Opus Dei aracılığıyla Vatikan yani Katolik dünyası. Bir diğeri de adına illimunati deyin, Masonlar deyin, Tavistot deyin, ezoterizm daha çok belki bu denebilir. Aslında bu son saydığım her iki tarafı da kontrol ediyor. Tavşana kaç tazıya tut diyorlar çünkü nihayette kurulmak istenen eski Kudüs merkezli, yeni Kudüs Amerika’dır bu inanca göre, eski Kudüs merkezli Kral Davud soyundan tanrı imparatorluğu. Olay para falan değil olay tamamen inançlı, yani inançlara bağlı daha açık söyleyeyim Siyonist Museviliğin dünya hâkimiyet projesi.
2023’te su savaşları başlayacak
Kurtoğlu, “Ülkemiz öncelikli finansal anlamda olmak üzere önümüzdeki 10 yıl çok önemli tehditler altındadır. Türkiye üzerine özellikle finansal baskı. Bugün ciddi finansal web sitelerinde Türkiye’ye yönelik o kadar negatif balonlar uçuruluyor. BDDK’dan herkes sorabilir. Ekim ayı rakamları var bende, bankalardaki mevduat 830 milyar TL. Bu mevduatın tam yüzde 50’si 62 bin 500 kişinin elinde. Bu 62 bin 500 kişi, 80 milyonluk Türkiye’nin mevduatının yüzde 50’sini kontrol ediyor. Herkes aklını başına almak zorunda. Bu açıdan ülkemiz ciddi tehdit altında. Önümüzdeki 20 yılda ülkeleri kur oyunlarıyla, para oyunlarıyla ve maalesef hem ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Mart 2012’de yayınladığı hem de 2013’in sonunda da National Security Agent’in yayınladığı raporunda bahsediliyor. 2023’te Su Savaşları başlayacak deniyor ve bunun merkezi de maalesef ülkemiz gösteriliyor. Bu savaşın nedeni Dicle ve Fırat olabilir. Şunu belirtmeliyim ki Türkiye su bakımından zengin bir ülke değildir. Irak’ta kişi bayına düşen su miktarı Türkiye’de kişi bayına düşen su miktarından fazladır. Suyun fiyatı ileride petrolün fiyatından fazla olacaktır.”
Kadın çocuğun makinasıdır.
Türk Müslümanlığı doğru yolda olduğunu söyleyen Profesör Doktor Ramazan Kağan Kurtoğlu, “ Türkiye de öğretmenlerin yüzde 52’si bayan, doktorların yüzde 30’u bayandır. İslam dünyasının uyanışa ihtiyacı vardır buda okumakla, Kuran- ı Kerim’in ilk emri, olabilir. Türk Milleti kadınıyla bu mücadelenin içinde olmalıdır. Cumhuriyetin en büyük hediyesi kadınlara olmuştur. Kadın çocuğun makinasıdır. Anne çocuğa damga vurur. Bu nedenle kadının rolü büyüktür. İslam dünyasının ayağa kaldıracak olun da kadınlardır.”

Antidepresan ile düşünemeyen toplum yaratmak istiyorlar
Sağlık Bakanlığının 2012 yılı verilerine göre Türkiye’de 27 milyon kutu antidepresan kullanıldığını belirten Kurtoğlu, “Antidepresan kullanımı her yıl artmaktadır. İlaç sanayisine yapılan katırımlar oldukça fazladır. Antidepresanla düşünemeyen bir toplum yaratmak istiyorlar. Antideprasan yerine adaçayı için hem sağlıklı hem de milli” olduğunu belirtti.
Kurtoğlu konuşmasını NE MUTLU TÜRKÜM diyerek sonlandırdı.
Peki Prof. Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu kimdir?
1956 yılında Antalya’nın Serik ilçesinde doğdu. Fettahlı Yörüklerindendir. Eski şampiyon milli güreşçi ve yağlı güreş pehlivanlarından Muharrem Kurt’un yedi çocuğunun en büyüğü. İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi, The University of British Colombia, Vancouver-Kanada, University of California, San Diego, University of Pennsylvania, Irvine-ABD’de genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce eğitimi, davranış bilimleri, uluslararası finansman, ekonomi ve global operation management konularında lisansüstü, master ve doktora eğitimi gördü. Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarında müdür, genel müdür muavini, genel müdür ve icra kurulu üyesi olarak görev yaptı. Üniversitede ders verdi.
 ESERLERİ:
1.Evanjelizm- Dünya imparatorluğu ve Türkiye (Bir Harf Yayınları)
2.Türkler ve Mesihusa (Truva Yayınları)
3.Bayrak Türklerin Ya Ekonomi (Bir Harf Yayınları)
4.Tanrı İmparatorluğu Ve Türkiye (Karma Kitaplar)
Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder