Rothschild para imparatorluğu

Rothschild finans imparatorluğunun kurucusu Mayer Ams- c lıcl Rothschild 1812’deki ölümünde mal varlığım Yahudi ırkının yükselişi ve “Dünya Yahudi imparatorluğunun kuruluşu İçin” bir vakfa devretmiştir. Bu vakfın en önemli prensipleri gizlilik, mal varlığının bütünlüğünün korunması, mirasçıları ve onların mirasçılarının mal varlığından müştereken yararlanmaları ve mal varlığının mirasçıların çoğunluğu karşı çıkmadığı sürece en büyük oğlun en büyük oğlu tarafından yönetilmesidir.
Bu vakfın mal varlığı Mayer Amschel Rothschild ‘in ölümünden sonra kendisinin vasiyetinde belirttiği şekilde yönelilmiş ve korunmuştur. Bu çabuk üreyen ailenin şimdilerde yüzlerce üyesi vardır ancak bu kişiler mal varlığından vasiyet uyarınca müştereken yararlanmaktadırlar ve mal varlığı hala tek kişi tarafından yönetilmektedir. Bilindiği kadarıyla Mayer Amschel Rothschild’m mirasçılarının vasiyetleri de kurucunun koşullarını taşımaktadır.
Yaşamlarındaki gizlilik nedeniyle tarih bu korkunç servetin yöneticileri hakkında çok az bilgi vermektedir. Şimdiye kadar mal varlığın dökümü hiçbir zaman hiçbir yere verilmemiş ve hiçbir mirasçı bu birliktelikten ayrılmamıştır.
Şimdiye kadar Rothschild ailesi hakkında çoğunluk yazıldılar Yahudiler tarafından veya Yahudileri destekler amaçlarla ortaya çıkmıştır. Yazılanlar incelendiğinde Rothschild aile bireylerini yücelten ancak gerçekleri açıklamayan yapıları çok açıktır.  toplanan verilerle gerçekler pek çok güvenilir kaynaktan gelmektedir.
Rothschild finans imparatorluğunun kurucusunun 1812’deki ölümündeki serveti veya bu mal varlığının bu günkü gerçek değeri tam olarak bilinmese de dünyadaki tüm servetin yarısına eşit olduğu tahmin edilmektedir.
Bu büyük servet şimdiye kadar büyük bir aç gözlülük ve enerji ile Yahudi olmayan insanların ve dünyadaki ülkelerin sömürülmesi üzerine kuruludur. Bu süreçte kullanılan yöntemler döviz spekülasyonları, para operasyonları ve savaşlardır.
Rothschildlar bu operasyonlarda her zaman zenginlikleri ve siyasi güçleri sayesinde büyük kârlar yapmışlardır. Şimdiye kadar bu nedenlerle bizler pek çok ekonomik yıkım ve savaş yaşamışızdır. Yahudi Protokolleri olarak bilenen belgeler ile Komünist prensipler amaç ve niyet açılarından birbirleriyle aynı olup tüm dünyanın kontrolünü ele geçirmeyi amaçlarlar. Bu belgeler Mayer Amschel’in ölümü öncesi yayınlanmıştır ve bu şahsın prensipleri yansıtmaktadır.
Pek çok Yahudi dostu olan bir kişi olarak, bu kitabı Yahudi aleyhtarı propaganda için yazmadım. Bu kitabı yazmaktaki amacım Yahudi problemimize yasama yoluyla barışçıl bir çözüm bulmaktır. Kitapta belirttiğim çözümler ülkemizdeki insanların Yahudilerin kölesi haline gelmesine mani olacak ve ayrıca aramızda denge kurmak suretiyle Yahudilere de yararlı olacak tekliflerdir.
Bu kitabı yazarken ülkeme hizmet dışında başka bir amacım yoktur. Bu kitabı yazarak en azından yargılanma riski aldığımın farkındayım.

                                                  Eylül 12, 1940. George ARMSTRONG

Yazarımız Rothschild ailesinin servetinin amerika birleşik devletlerinin gayri safi milli hasılasının bir kaç katına denk olduğunu öne sürüyor.  George ARMSTRONG denen şahıs hakkında pek fazla bir bilgi bulunmuyor bu yazıların sahibinin de o olduğu oldukça meçhul kanaatim  Rothschild ailesi hakkında bu kadar ayrıntılı ve ifşa denebilecek yazıları yazmasına nasıl izin verilmiş yada bilerek mi
Rothschild ailesi tarafından yazdırıldı bilinmiyor bu yazı  Rothschild ailesini tanıma amaçlı ilk yazımız ileriki günlerde daha derin bilgilerle yazarımızın aktardığı belge ve bilgileri siz okurlarımıza yansıtacağız.
                                     TAKİPTE KALIN

Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder