Sultan film değerlendirmesi

 Pro-Takedown , serbest stil dövüştür ve dünya çapında en çok izlenen ve kazandıran ilk beş spordan biridir . Fakat ne var ki bu dövüşün yapıldığı yer olan Hindistan'dan hiç dövüşçü çıkmamıştır ve bu durum onların bütün bütçeyi bitirmesine yol açmıştır .



  Tek yol, altı ay içinde birini eğitip bu turnuvaya sokmaktır, fakat kim altı ay içinde bu işi öğrenip dövüşecek kabiliyettedir ? Bu soruya yanıtsa ' Sultan ' (Salman Khan )  olmuştur , Sultan efsanevi bir güce sahip bir güreşçidir fakat o , güreşi yıllar önce bırakmıştır .



 Ondan başka şansı olmayan Pro -Takedown sahibi olan Aakash onun hikayesini araştırmaya başlar ,
ve gerçekleri öğrenir . Sultan 8 yıl önce , işsiz güçsüz , laylaylom bir hayat yaşayan biridir . Fakat bir gün yolda bir motosiklet ile çarpışır, ve sinirlenip motosikletin sahibine vurur . Ama bilmediği bir şey vardır , motorun sahibi bir kızdır ve onu bir güzel döver.

  Aarfa ( Anushka Sharma ) yani motorun sahibi , bir güreşçidir ve dahası eyalet birincisidir . Sultan bu kıza vurulur ama Aarfa onu aşağılar . Buna çok gücenen Sultan güreşi öğrenmeye karar verir ...

Fakat Sultan bunu nasıl başaracaktır ? Yada Aarfa onu sevecek midir ? Peki Sultan ne yaşamıştır da , güreşi bırakmıştır ? En önemlisi dövüşmeyi kabul edecek midir ? Devamı film de ...

Bana kalırsa film güzel hoş ama ilk etapta oyunculuk biraz acemice geldi bana ama filmin devamında işler yoluna girdi diye biliriz. Klasik hint filmlerinde olduğu gibi sonunda ne olacağı belli olmuyor,filmin bir kısmı Türkiye'de geçiyor gerçekten Türkiye'de çekildiğinden emin değilim sonuçta ülkemizin ismi geçiyor.

FİLMİ ŞAHSIM OLARAK TAVSİYE EDİYORUM FİLDEN ÇOK VERDİĞİ MESAJ DAHA ÖNEMLİ DEĞİLMİDİR 


       
















Google+'da Paylaş

Yazar Unknown

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder